Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
За нас
За нас
Новости
Брендови
Продукти
Сервиси
Пријава на дефект < < <
Контакт

Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


Пријавување на проблем


Испратете RMA(Return Merchandise Authorization) барање за авторизирано враќање на производ или пријавете проблем во врска со некој производ.
Нарачка број
Име/Фирма
Презиме
Адреса
Град
Телефон
E-mail


Дали производот е
во гарантен рок?
Произведувач/Бренд
Модел (P/N)
Сериски Број (S/N)
Гарантен лист бр.
Дата на купување
(од фискална сметка)
Опис на проблемот
Внесете го кодот во полето за проверка  


 

Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic