Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
Најнови Вести
Аудио и Видео Вести
Бела Техника Вести
Ел. Апарати Вести
Други Вести
Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


Најнови Вести

Bookmark and Share

21.10.2010

Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Windows Phone 7...
По официјалното представување на WP7, Samsung официјално го представи својот нов мобилен Omnia 7. Се очекува во продавниците низ Европа на 21 Октомври. Спецификацијата е следнава: 1GHz CPU, 256MB+8GB, 4" Super-AMOLED 800x480 Multi-TouchScreen, WiFi n+DLNA, 3G, BlueTooth 2.1+EDR, GPS-A, 5Mpix Cam + LED Flash, 720p HD-Video, Radio, MS WP7+Mobile Office…


Видео Презентација 1  Видео Презентација 2  Видео Презентација 3  

Представување27.08.2010

Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој конечно се појави на IFA на 2ри Септември...Најпрво во 7" а подоцна и во 10" верзија и со конечно име Galaxy Tab спрема официјалната реклама на нивниот сајт, Samsung e првиот што ќе проба да земе дел од пазарот на таблети, што спрема најавената спецификација сигурно ќе му успее. Ова е спецификацијата: 7"Super OLED 1024x600 multiTouch, ARM Cortex A8 1GHz CPU, 512MB RAM, 16GB + MicroSD, PowerVR SGX540 VGA, 3G, WiFi n(150Mb), GPS-A, BlueTooth 3.0, 3Mp


Реклама 1  Презентација 1  Презентација 2  

Повеќе инфоИнстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic