Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
Мени
За нас
Новости
Брендови
Продукти
Сервиси
Пријава на дефект < < <
Контакт

Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


К и К Сервис


Добродојдовте на нашиот онлајн портал !

Преку менијата Лево, Најгоре и Најдоле можете да дојдете до потребната информација.

+ За нас (Кратко представување на фирмата)
+ Новости (Најнови вести)
+ Брендови (Фирмите за кои сме овластени сервисери)
+ Сервиси (Листа на овластени сервиси)
+ Помош (Онлајн формулар за пријавување на проблеми)
+ Контакт (Контакт информации на сервисот)


Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic