Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
Овластени Сервиси
Аудио и Видео
Бела Техника
Ел. Апарати
Монтажа на клими
Пријава на дефект < < <Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


К и К Сервисни Центри Македонија , поредени по влезен редослед


 Пореди по: Град - Фирма


Град Аудио и Видео Сервиси Локација Контакт Компетенции
Скопје К и К Сервис
ул.Скупи б.б.
Меѓу салони на Фиат и Сеат
1000 Скопје

www.kikservice.com.mk
info@kikservice.com.mk

зголеми
02/3088-098
02/3088-099
02/3088-098
- Бела Техника
- Аудио и Видео опрема
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди

Samsung, Toshiba, Panasonic, Whirlpool, Neo…

Скопје Де-Марго

НЕМА
070/388-161
- Монтажа на Клима Уреди


Скопје ДиД Унимонт

НЕМА
071/988-007
076/427-965
- Монтажа на Клима Уреди


Скопје Еурополар

НЕМА
075/265-968
- Монтажа на Клима Уреди


Скопје Тас ДООЕЛ

НЕМА
070/370-118
- Монтажа на Клима Уреди


Скопје Фриго Електро - Руски

НЕМА
070/230-247
- Монтажа на Клима Уреди


Битола Гама Монт Инженеринг

НЕМА
047/255-749
070/237-872
- Монтажа на Клима Уреди


Битола Енергопром

НЕМА
047/225-105
070/207-926
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Битола Фригомонт 2

НЕМА
047/220-758
070/269-313
070/237-872
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Велес Електрон ББ

НЕМА
043/231-381
070/216-430
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Гевгелија Бор Комерц

НЕМА
034/213-966
- Монтажа на Клима Уреди


Гевгелија Џиви доо

НЕМА
034/214-299
034/211-299
- Монтажа на Клима Уреди


Гостивар Вардар ДА доо

НЕМА
070/345-232
070/790-834
- Монтажа на Клима Уреди


Кавадарци Сломак

НЕМА
043/412-626
078/207-423
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Крива Паланка Сервис Кертинг

НЕМА
031/373-121
076/559-254
- Монтажа на Клима Уреди


Куманово Ана-Мели ДООЕЛ

НЕМА
070/587-244
- Монтажа на Клима Уреди


Куманово Култ

НЕМА
031/424-754
- Монтажа на Клима Уреди


Куманово Ли Поп ДОООЕЛ

НЕМА
031/413-239
- Монтажа на Клима Уреди


Неготино Бу Сити

НЕМА
043/520-999
076/967-033
- Монтажа на Клима Уреди


Неготино Селеко

НЕМА
043/371-199
075/216-343
- Монтажа на Клима Уреди


Пехчево Алфа Електротехника

НЕМА
033/441-234
070/210-685
- Монтажа на Клима Уреди


Прилеп Електро Точила

НЕМА
048/415-914
048/410-087
- Монтажа на Клима Уреди


Св.Николе Данита Ник

НЕМА
032/443-356
070/210-123
- Монтажа на Клима Уреди


Струга Бливин

НЕМА
046/700-833
070/304-273
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Струга Мак 3 АБ

НЕМА
046/788-991
075/521-691
- Монтажа на Клима Уреди


Струмица Електромеханика

НЕМА
034/331-429
071/314-088
- Монтажа на Клима Уреди


Струмица Елма Г

НЕМА
034/330-330
- Монтажа на Клима Уреди


Струмица Крисмел

НЕМА
034/340-270
- Монтажа на Клима Уреди


Струмица Милд

НЕМА
034/347-189
078/253-336
- Монтажа на Клима Уреди


Струмица Техноинг

НЕМА
034/320-101
070/597-892
- Монтажа на Клима Уреди


Тетово Електро - Бојан

НЕМА
044/334-660
078/453-588
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Штип Каракарес-Ком

НЕМА
070/210-907
- Монтажа на Клима Уреди


Штип Сервис Кире

НЕМА
032/392-539
070/210-380
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Штип Сервис Фринком - ЈТД

НЕМА
032/395-653
070/343-999
- Монтажа на Клима Уреди> > > Страна 1 од 1 < < <


 Пореди по: Град - Фирма

Внимание!
  • Сервисните центри се подредени по градови
  • Контактирајте го најблискиот сервис до вас
  • Проверете дали може да сервисира таков тип на уред
Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic