Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
Овластени Сервиси
Аудио и Видео
Бела Техника
Ел. Апарати
Монтажа на клими
Пријава на дефект < < <Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


К и К Сервисни Центри Македонија , поредени по влезен редослед


 Пореди по: Град - Фирма


Град Аудио и Видео Сервиси Локација Контакт Компетенции
Скопје К и К Сервис
ул.Скупи б.б.
Меѓу салони на Фиат и Сеат
1000 Скопје

www.kikservice.com.mk
info@kikservice.com.mk

зголеми
02/3088-098
02/3088-099
02/3088-098
- Бела Техника
- Аудио и Видео опрема
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди

Samsung, Toshiba, Panasonic, Whirlpool, Neo…

Битола Тринитрон

НЕМА
047/227-236
- Аудио и Видео опрема


Валандово Епром Електроник

НЕМА
034/383-223
- Аудио и Видео опрема


Гевгелија Епром Електроник

НЕМА
034/211-011
- Аудио и Видео опрема


Гостивар РТВ Сервис Електроник

НЕМА
042/213-350
- Аудио и Видео опрема


Кавадарци Електрон Сервис - Сити Шоп

НЕМА
043/400-8/0
- Аудио и Видео опрема


Кичево Рид Електроника - АВТ

НЕМА
045/521-770
070/855-540
- Аудио и Видео опрема


Кочани Топтроник

НЕМА
033/273-038
- Аудио и Видео опрема


Охрид Рит Електроника

НЕМА
046/261-281
075/264-974
- Аудио и Видео опрема


Прилеп Сервис Зоки

НЕМА
048/410-027
- Аудио и Видео опрема


Струга Марко Електроник

НЕМА
070/488-370
- Аудио и Видео опрема


Струмица НЕЦ Електрон

НЕМА
075/489-456
- Аудио и Видео опрема


Тетово СЗД Шикла

НЕМА
044/333-283
075/471-810
- Аудио и Видео опрема


Штип ТВА Сервис

НЕМА
032/386-811
- Аудио и Видео опрема> > > Страна 1 од 1 < < <


 Пореди по: Град - Фирма

Внимание!
  • Сервисните центри се подредени по градови
  • Контактирајте го најблискиот сервис до вас
  • Проверете дали може да сервисира таков тип на уред
Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic