Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
Овластени Сервиси
Аудио и Видео
Бела Техника
Ел. Апарати
Монтажа на клими
Пријава на дефект < < <Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


К и К Сервисни Центри Македонија , поредени по влезен редослед


 Пореди по: Град - Фирма


Град Аудио и Видео Сервиси Локација Контакт Компетенции
Скопје К и К Сервис
ул.Скупи б.б.
Меѓу салони на Фиат и Сеат
1000 Скопје

www.kikservice.com.mk
info@kikservice.com.mk

зголеми
02/3088-098
02/3088-099
02/3088-098
- Бела Техника
- Аудио и Видео опрема
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди

Samsung, Toshiba, Panasonic, Whirlpool, Neo…

Битола Енергопром

НЕМА
047/225-105
070/207-926
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Битола Фригомонт 2

НЕМА
047/220-758
070/269-313
070/237-872
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Велес Електрон ББ

НЕМА
043/231-381
070/216-430
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Кавадарци Сломак

НЕМА
043/412-626
078/207-423
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Кичево Сервис Сименс

НЕМА
045/222-377
070/223-404
- Бела Техника
- Електрични Апарати


Крива Паланка Кертинг

НЕМА
031/373-121
071/499-317
- Бела Техника
- Електрични Апарати


Прилеп Мис Електрон

НЕМА
048/427-009
070/259-332
- Бела Техника
- Електрични Апарати


Струга Бливин

НЕМА
046/700-833
070/304-273
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Тетово Електро - Бојан

НЕМА
044/334-660
078/453-588
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди


Штип Сервис Кире

НЕМА
032/392-539
070/210-380
- Бела Техника
- Електрични Апарати
- Монтажа на Клима Уреди> > > Страна 1 од 1 < < <


 Пореди по: Град - Фирма

Внимание!
  • Сервисните центри се подредени по градови
  • Контактирајте го најблискиот сервис до вас
  • Проверете дали може да сервисира таков тип на уред
Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic