Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
За нас

Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


Мала инвестиција за ГОЛЕМА СИГУРНОСТ!
Thumbs UP!

Одсега ќе имате можност да го изберете дополнителниот период на гаранција на вашиот производ, за мала парична надомест. Изберете дополнителна гаранција:

*СИГУРНО* за период на гаранција + 12 месеци
*ПОСИГУРНО* за период на гаранција + 24 месеци
*НАЈСИГУРНО* за период на гаранција + 36 месеци

За дополнителната гаранција информирајте се кај нашите продавачи!
Дополнителната гаранција се однесува на периодот после редовниот гарантен рок...

Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic