Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
Овластени Сервиси
Аудио и Видео
Бела Техника
Ел. Апарати
Монтажа на клими
Пријава на дефект < < <Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


К и К Сервис Контакт
Град Аудио и Видео Сервиси Локација Контакт
Скопје К и К Сервис
ул. Скупи б.б.
Меѓу салони на Фиат и Сеат
1000 Скопје

www.kikservice.com.mk
info@kikservice.com.mk

зголеми
02/3088-098
02/3088-099


Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic