Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
За нас

Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


Општи информации за K&K сервисот

ТЕХНОМАРКЕТ е ланец на дуќани за дигитална електроника, опрема за канцеларии и телекомуникации, основана 1999 година. Сопственик на Техномаркет е фирмата “К&К Електроникс” ООД, официјален дистрибутер на брендовите Samsung, Panasonic, Kenwood, Toshiba, Yamaha, Jamo и TDK за Бугарија, Македонија и Србија. Основен приоритет на продажните салони на ТЕХНОМАРКЕТ е да одговори на потребите на клиентите, со богат асортиман од продукти, со гарантиран квалитет, конкурентска пазарна цена, осигуран сервис и следење на светските тенденции на производите од бела и црна техника. Првиот продажен салон беше отворен во 1999 година во Софија со површина од 6 000 кв.м., за потоа да почне да се отвораат продажни салони низ цела Бугарија, Србија и Македонија. Вкупната површина на ланецот на дуќани е 60 000 кв. м. со сопствен паркинг простор и магацини. Во продажните салони на Техномаркет се нудат над 6000 артикли од водечките светски брендови за дигитална електроника како што се: SAMSUNG, PANASONIC, LOEWE, AIWA, KENWOOD,YAMAHA, NЕО, WHIRLPOOL, ZANUSSI, ELECTROLUX, PIONEER, JAMO, THOMSON, SONY, TOSHIBA, PHILIPS, LG, BEKO, SHARP, JVC, TDK и многу други. Покрај продажбата, Техномаркет се грижи и за доставувањето на робата до домовите на купувачите во реонот на градот, а во одредени денови во неделата и низ другите градови во Македонија. Покрај тоа, Техномаркет располага и со простории за тестирање на техниката и производите. Техномаркет има договор со сите банки во Македонија со што производите кои Ви се потребни може да ги купите на 6, 24, 36 и 48 рати со потрошувачки кредит или со платежна картичка. Техномаркет се залага секој клиент да го добие најквалитетното за најниска цена, со врвен квалитет од докажани брендови. Однапред Ви Благодариме што не одбравте нас.

Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic