Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
За нас

Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


За нас - Експертиза


К и К е овластен сервис за следниве брендови:

+ Samsung
+ Panasonic
+ Toshiba
+ Whirlpool
+ Daewoo
+ Amica
+ Neo

Исто така вршиме сервисирање во и надвор од гарантен рок на сите производи кои се продаваат во нашите продажни салони, како и електронски уреди купени од друго место, на ваше барање. Вршиме монтажа на клима уреди и други системи, поправка на ЛЦД, ПДП, ЦРТ Телевизори и монитори, Печатари и Факс машини, Дигитални фотоапарати и видео камери, Аудио и Видео апарати, Мобилни телефони. Исто така вршиме поправка на бела техника како Машини за перење, фрижидери, Клима уреди, Шпорети, плотни, фурни, грејни тела и сите други мали домашни апарати…


Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic