Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
За нас

Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


За нас - Историјат


КиК Сервис Дооел е основан во 2007 година од страна на фирмата која го поседува ланецот на Техномаркети во Македонија. Сервисот е основан со основен приоритет на највисоко ниво да ги задоволи потребите од сервис на купувачите на производите во Техномаркетите.

Од основањето до денес КиК сервис прерасна во најголем и најсовремен сервисен центар во Македонија. Со својот професионален тим на сервисери и останат персонал кој секоја година се зголемува, ја стекна довербата на светските брендови: Panasonic, Whirlpool, Samsung i Amica кој го овластија КиК Сервис да ги поправа нивните производи со фабричка гаранција. Исто така во нашиот сервисен центар се поправаат и сите производи од брендовите на: Toshiba, Neo и Daewoo, во и вон гарантен рок.

За што поквалитетно опслужување на своите купувач на територијата на цела Македонија, КиК сервис се прошири и поврза со повеќе градови низ Македонија во партнерска мрежа од сервиси, како би можеле да бидеме поблиску до вас и локално да реагираме побрзо во одстранувањето на проблемот.


Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic