Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
За нас

Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


За нас - Инфо


Зошто К и К Сервис?

+ Ние сме овластени од страна на производителите за поправка на повеќето познати марки.
+ Гаранција на сите работи и делови кои се заменети од нас.
+ Онлајн време на одговор е под еден час во текот на работното време.
+ Квалификувани техничари со 30 + години комбинирано искуство.


К и К Сервис е професионален сервис. Покрај нас се квалификувани професионалци со големо искуство и пријателска услуга. Ние ги поправаме сите поголеми брендови и модели. Нашите услуги ги нудат и нашите филијали т.е. партнерски сервиси кои можете да ги најдете на овој сајт. Со високо квалификувани техничари на наша страна, заедно со сe поголемa библиотека на технички прирачници не постои ништо што може да не спречи успешно да го поправиме вашиот уред.


Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic