Најпрво најавете се
внесете ги вашите податоци па притиснете на најави


Пријава на нов корисник
Мени
За нас
Новости
Брендови
Продукти
Сервиси
Пријава на дефект < < <
Контакт

Ценовници
Сервисни услугиПребарување
 

Повеќе опции


Регистрација на коминтентИме < (Кирилично * )
Презиме < (Кирилично * )
Фирма / Компанија < (Доколку не нарачувате за фирма, внесете звездичка * )
Телефон < (Доколку немате, внесете звездичка * )
Email < (Ќе ја користите истата за најава и прием на документи)
Шифра < (Само букви A до Z и бројки 0 до 9 без знаци) (A-Z 0-9)
Адреса < (Избегнувајте б.б./без-број адреси заради полесна достава)
Поштенски број < (Доколку не знаете, внесете звездичка * )
Град
Друг Град < (Внесете само доколку вашето место не е на листата)
Општина / Населба < (Доколку не знаете, внесете звездичка * )
Држава
Мобилен Тел: < (Доколку немате, внесете звездичка * )
Внесете го кодот во празното поле  
   
Внимание!
  • Внесувајте ги кирилично сите полиња освен 'Email' и 'Шифра'
  • 'Email' и 'Шифра' запишете ги, за да се најавувате секогаш со нив
  • Доколку немате некој податок, задолжително внесете *
Сите внесени податоци ќе бидат чувани доверливо и искористени
исклучиво во процесот на креирање на продажни и гарантни документи...
Инстант контакт
Skype status
Најнови вести
21.10.2010
Samsung Omnia 7(i8700) новиот моби со Wind...
27.08.2010
Samsung Galaxy Tab е новиот таблет кој коне...
  Прикажи цели вести
 


сервис
servis
repair
service
support
technical
electronics
поправка
одржување
гаранција
warranty
samsung
whirlpool
neo
toshiba
panasonic